top of page
Lekoplossing

Zodoende we de lekken gaan opsporen, gaan wij ook de lekkages trachten op te lossen. hierbij kun je denken aan een leiding in opbouw, open maken van de vloer of muur enz. 

 

Het begin:

we overleggen altijd eerst met de verzekerde, met dit overleg trachten we een akkoord te bereiken met zowel de verzekering als de verzekerde. We leggen uit hoe we te werk gaan en hoe we trachten te herstellen of het lek te vinden bij het open maken. 

Het werk:

we starten als we open maken in de meeste gevallen met het plaatsen van plastiek of doeken, dit ter bescherming. Hierna nemen we altijd de stofzuiger erbij (soms zelf 2 stofzuigers), zodoende we zo min mogelijk stof maken.

We starten nu pas met het open maken, en eenmaal we de lekkage gevonden of bepaald hebben gaan we op zoek naar een degelijke manier om dit te herstellen of op te lossen. 

 

Afhankelijk van de situatie gaan we ook kleine tegels terug plaatsen of reeds een gedeelte terug dicht maken. dit word telkens per situatie nagezien. kunnen wij het niet? gaan we dit ook eerlijk toegeven en melden dat hiervoor een andere stielman best aangesteld wordt aan de verzekering. Zo gaat er minder tijd verloren.

Het open maken en herstellen van het lek gaat spijtig genoeg altijd gepaard met stof, na het herstel gaan we opkuisen/opruimen, wij komen op een propere plaats toe, dan gaan we deze ook zo schoon als mogelijk achter laten. meestal is het voldoende na ons nog eens met de dweil er over te gaan . we nemen ons afval mee of spreken af om dit te komen halen op een later tijdstip. 

bottom of page